Storm Media – soluția muzicală profesională pentru afacerea ta

Ai o afacere pe care dorești să o crești corect și eficient? Branding-ul este esențial pentru buna funcționare a acesteia. Dar totodată îți respectă întru totul principiile tale de business.

Pe lângă aspectele enumerate mai sus mai trebuie obligatoriu inclus marketing-ul. Aici intră o mulțime de valori care sunt esențiale pentru afacerea ta.

Vrei ca cei care îți trec pragul afacerii tale să trăiască o experiență de neuitat și să le creezi dorința de a reveni din nou? 

Atunci înseamnă că și tu ești unul dintre acei antreprenori care se dedică trup și suflet afacerii și crede în aceasta cu tărie.

Soluția îți este mai aproape decât ți-ai fi imaginat. Știai că sunetul transmis într-o încăpere poate schimba percepția clientului față de produsele sau serviciile oferite de tine? 

În mod cert aranjamentul muzical poate genera o creștere masivă a încasărilor și totodată poate oferi spațiului tău de business un aer fresh și optim pentru potențialul tău client.

Iată beneficiile pe care Storm Media le oferă afacerii tale. 

  1. Îți punem la dispoziție conținutul muzical de care ai nevoie

Muzica transmite cele mai puternice mesaje. Indiferent că vorbim despre un restaurant, o cafenea mică și cochetă sau despre un supermarket, toate acestea au nevoie de o ambianță plăcută, care să creeze dorința de apartenență.

Ca și imagine esențială a identității brandului tău, muzica trebuie să se potrivească precum „o mănușă” asupra afacerii tale. 

Storm Media îți pune la dispoziție o gamă largă de genuri muzicale special create pentru brandul tău. Biblioteca noastră muzicală conține peste 300.000 de piese muzicale și 40.000 de artiști potriviți pentru orice afacere.

  1. Îți punem la dispoziție Player-ele muzicale proprii

Ai nevoie de un device care să creeze o ambianță plăcută business-ului tău, însă nu ai unul care să te ajute în acest sens? 

Storm Media îți pune la dispoziție player-ele muzicale de care ai nevoie. Prin intermediul acestora poți beneficia de muzica pe care dorești ți-o dorești pentru afacerea ta.

Player-ele media proprii vin împreună cu un card de memorie. Acesta se conectează la sistemul tău audio, fără a utiliza în mod obligatoriu calculatoru. Player-ul poate funcționa chiar și fără o conexiune la internet.

  1. 100% Legal – Fără taxe suplimentare către organismele de gestiune colectivă

Prin serviciile oferite de noi cei de Storm Media uiți de grija taxelor către organismele de gestiune colectivă. 

Securitatea business-ul tău este cea mai importantă. De aceea soluțiile noastre muzicale sunt 100% legale , noi fiind titularii drepturilor de autor.

  1. Îți oferim suport 24/7

Calitatea este cel mai important aspect într-un business, iar noi nu vrem ca aceasta să fie afectată. De aceea specialiștii noștri sunt aici pentru a-ți acorda suport tehnic 24/7.

În plus, pentru ca totul să fie exact așa cum îți dorești, actualizăm pentru tine playlist-ul în fiecare lună. 

  1. Economisești până la -50%

Alegând serviciile Storm Media te răsplătim cu reduceri de până  la -50%.

Aceste beneficii financiare te vor face să alegi serviciile noastre în defavoarea celorlalte organizații acreditate cum ar fi UCMR-ADA, UPFR, sau CREDIDAM.

Iar dacă încă nu te-am convins suficient de importanța aranjamentelor muzicale special gândite pentru afacerea ta, îți propunem o testare de 7 zile gratuită.

Îți garantăm te vei îndrăgosti de efectele pozitive ale payer-elor noastre media.

Cum poți beneficia și tu de un player muzical Storm Media?

Simplu! 

În doar trei pași îți rezolvăm problema organizării aranjamentului muzical al spațiului tău.

Tot ce trebuie să faci este să completezi o cerere, iar noi clarificăm obiectivele tale, analizăm informația esențială și în termen de 24 de ore vei primi o ofertă comercială personalizată.

După acceptarea ofertei noastre îți creăm listele de redare și graficul de funcționare. Iar dacă este necesar oferim un test pe o perioada de 7 zile, după care semnăm contractul.

Urmează implementarea tehnică. Aceasta cuprinde instalarea dispozitivelor în spațiul tău de către specialiștii noștri, conectarea și configurarea echipamentului și punerea în funcțiune a acestuia. 

Restul este magie!

Lăsați o solicitare și veți primi o ofertă comercială pentru afacerea dvs.

Prin trimiterea datelor, sunteți de acord cu politica de confidențialitate.