7 motive pentru care trebuie să te oprești din a plăti taxele radio pentru business-ul tău!

Atunci când ai un business, toată energia ta se canalizează asupra lui. Vrei ca totul să fie perfect, să funcționeze ca la carte și cel mai important lucru, să genereze cât mai multe vânzări.  

Detaliile mici vor face mereu diferența atunci când vine vorba de distingerea ta față de concurență. Iar modificările fac parte din evoluția afacerii, așa că este esențial să fii la curent cu cele mai noi update-uri în materie de business și bineînțeles de bunăstarea clienților tăi. 

Cu siguranță ai ales deja locația pe care ai personalizat-o cât mai potrivit brandului tău, produsele sunt acolo și-și așteaptă noii cumpărători, ambianța este și ea una potrivită, ce mai, ai tot ce-ți trebuie.

Vrem însă să-ți dezvăluim un mic secret. Știai că o mică schimbare cum ar fi un in-store radio poate avea un impact major asupra clienților și comportamentul lor de cumpărare? 

Da, așa este! Muzica este secretul pe care vrem să ți-l dezvăluim. Un lucru considerat de multe ori atât de banal, dar crucial în evoluția business-ului tău.

Nu te-am convins încă de importanța muzicii în afacera ta? Află acum de la Storm Media care sunt cele mai importante 7 motive pentru care trebuie să optezi pentru un in-store radio și cum îți va transforma acesta întregul business.

  1. Vânzările vor crește semnificativ

Radioul In-store de la Storm Medi va fi elementul cheie care va ajuta la o creștere semnificativă a încasărilor. 

Datorită selecțiilor de muzică pe care noi cei de la Storm Media le-am făcut, un astfel de in-store radio este potrivit business-ului tău și poate genera o creștere a vânzărilor. Clienții tăi se vor simți confortabil la tine, dacă ambianția este una optimă, iar starea de bine a acestora se va vedea atunci când ei vor reacționa cu portofelele lor. 

  1. Influențează comportamentul de cumpărare a clienților

Atmosfera are un impact decisiv asupra cumpăratorilor. Însă muzica de la Storm Media le poate schimba instant starea clienților, deci implicit comportamentul lor de cumpărare. 

Deasemenea muzica va fi și cea care va face clientul să reacționeze fie pozitiv sau negativ cu marca dvs.

  1. Reduce timpul de așteptare perceput de client

Un alt avantaj al muzicii in-store radio de la Storm Media este scăderea timpiilor de așteptare pe care clienții îl experimentează atunci când pe fundal se aude muzică. 

Dacă clienții trebuie să aștepte cu răbdare până când pot fi ajutați, cel mai indicat este ca ei să se afle într-un mediu plăcut cu o muzică potrivită, care îi va face să creadă că nu au așteptat atât de mult timp.

  1. Creșterea timpului petrecut în magazin

Atunci când îți alegi muzica pentru business-ul tău este important să-ți privești obiectivele. Ce îți dorești defapt de la clienții tăi? 

Dacă dorești ca aceștia să-și petreacă cât mai mult timp în magazinul tău, atunci alege o muzică mai liniștită care să creeze o atmosferă plăcută, în care clientul tău să se regăsească și să-i facă plăcere că se află acolo.

  1. Reduce stresul asupra angajaților

Muzica va fi nu doar în beneficiul clienților tăi, ci și în cel al angajaților. Aceștia vor fi  mult mai calmi și  mai politicoși, iar conexiunea clienți – angajați va fi una benefică afacerii tale. 

De aceea la Storm Media dispunem de o varietate de melodii, astfel ca angajații care stau permanent în locația ta, nu vor simți ca playlistul se repeta la nesfârșit.

  1.  Eviți problemele legale în legătură cu radioul din magazin

Cu siguranță că și tu vrei să scapi de obligativitatea achitării taxelor către organismele de gestiune colectivă atunci când vine vorba de muzică. 

Printr radioul in-store de la Storm Media scapi cu ușurință de această problemă, iar tariful pentru un astfel de radiou va fi semnificativ mai mic față de taxele multiple pe care le achitai până acum.

  1. Poți difuza și mesaje proprii de promovare și oferte promoționale

Pe lângă muzica potrivită ambianței afacerii tale, promovarea afacerii joacă un rol crucial în dezvoltarea business-ului tău. Iar Storm Media te scapă de grija căutării radioului potrivit sau a muzicii perfecte.

Alegând opțiunea de in-store radio de la Storm Media poți opta pentru o promovare personalizată a brandului, folosind propriile mesaje de promovare și oferte promoționale, care te vor ajuta în creșterea numărului de vânzări.

Astfel eviți ca o reclamă a unui alt brand să se audă în difuzoare chiar atunci când clientul trebuie să finalizeze cumpăratura.

Dacă încă nu te-am convins care sunt cele mai tari beneficii ale unui in-store radio, sau încă mai ai nelămuriri despre ce anume îți putem oferi la Storm Media, nu ezita să ne contactezi, iar noi vom avea grijă ca tu să faci cea mai bună alegere în favoarea  afacerii tale.

Lăsați o solicitare și veți primi o ofertă comercială pentru afacerea dvs.

Prin trimiterea datelor, sunteți de acord cu politica de confidențialitate.